29 Jobs | 8 Resumes | 3 Companies

Legyen a jövő részese, dolgozzon a Tesla gyárban

A környezetvédelemnek egyre fontosabb szerepe van a mai világban. Az autóipar sem kivétel. Egyre keresettebbek elektromos, illetve hibrid autók. A legjelentőssebb elektroautomobil gyártók közé a Tesla cég tartozik, amely Nikola Tesla fizikus nevét viseli. Ez a cég az elektromobilok gyártásával és fejlesztésével foglakozik, ugyanis ezek világszerte egyre népszerűbbek, nem csak a környezettvédelem miatt.

A Tesla autóknál dizájn a feltűnő, viszont a technikai paraméterek sem maradnak le. Annak ellenére, hogy Tesla nem egy száz éves hagyománnyal rendelkező autógyártó, az autói minősége igazán kimagasló. A Tesla elektromobilok stabil alvázzal és mechanikus összhanggal rendelkeznek és egy feltöltésre akár 440 km-t bír. Az elektromos autó izgalmas alternatívát kínál a járművezetőknek,és ugyanakkor az autóipar jövőjét jelenti.

A DK Recruitment lehetőséget kínál arra, hogy e jövő részévé váljon. Jelenleg autószerelőket keresünk, akik Norvégiában a Tesla cégnél szeretnének dolgozni, és ezúttal az autók legmodernebb gyártásának részévé válni. Ha érdekli ez a lehetőség, hogy autókat szereljen Norvégiában, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen további tájékoztatást is adunk.

 

« »
GradientStudio 2016